Hallo Ouders! Ik ben Anne (1988) van gastouderopvang Ratjetoe op Het Oosterveld te Enschede. Ik woon in een autovrij hofje met een groot speelpark achter mijn tuinpoort en een peuterspeeltuin naast mijn huis.Verder heb ik mijn huis zo ingericht dat de kindjes voldoende kunnen spelen en ontdekken. Ik ben graag buiten met ze en gelukkig laat mijn tuin dit toe. De kinderboerderij is op loopafstand, dus daar zullen we ook vaak vertoeven.Bij ons in huis wonen ook twee katten en een hond. Deze zijn kinderen gewend.
De katten zijn meestal boven. Onze hond Shadow is een lieve Loebas en wordt thuis altijd geknuffeld door mijn dochter (2014), die vindt het prima.Ik heb altijd voor een grote Kinderopvangorganisatie gewerkt maar ik heb besloten om bij mij thuis mijn eigen kleinschalige kinderopvang te beginnen. Ik heb een SAW niveau 4 diploma speciaal gericht op kinderopvang.Ik vind het erg belangrijk dat de kindjes zich veilig en geborgen voelen, zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo en natuurlijk vooral plezier hebben! Mijn visie is dan ook dat ik vanuit het kind denk: ik pas me aan op de denkwijze van het kind en probeer daar zoveel mogelijk in mee te gaan, zodat het kind kan groeien in zijn doen en laten en een eigen 'Ik' kan ontwikkelen.Mijn opvang is geopend van maandag t/m vrijdag. Eventueel in overleg is ook vroege en/of late opvang mogelijk. Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar.

Heeft u interesse of vragen, of wilt u meer informatie of een keer vrijblijvend komen kijken? Neem dan contact op met mij op, U kunt zich ook direct online inschrijven via deze website.

Groetjes,
Anne